همزمان با 22 بهمن، سومین نشست علمی و بیناری، با موضوع«انقلاب اسلامی، احیاگر اسلام و تشیّع» با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن غفاری فر(زید عزه) برگزار شد.
سخنران نشست ضمن تبریک فرا رسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران گفتند: برای درک درست از نقش بی نظیر انقلاب اسلامی در احیای دین به معنای عام و دین اسلام و تشیّع لازم است تا به فضای ضد دینی حاکم بر جهان در 150 سال اخیر توجه داشته باشیم.
دکتر غفاری فر با به اشاره به نظریات ضد دینی شخصیت های مطرحی همچون «آگوست کنت»، «کارل مارکس» و «فریدریش نیچه» به تبیین تلاش های نظریه پردازان مطرح جهان برای کنار زدن دین پرداختند.
سخنران جلسه با بیان نمونه های عینی، تأثیر غیر قابل انکار انقلاب اسلامی در احیای اسلام و تشیّع را تبیین کردند. از نمونه های عینی در این رابطه،به سفر «آیت الله جوادی آملی» به آمریکا برای شرکت در اجلاس هزاره رهبران ادیان و مذاهب جهان در سال 1379 و گفتگوهای ایشان با علما و اندیشمندان دیگر ادیان و اعتراف آنها به نقش انقلاب اسلامی ایران در احیای دین بود. همچنین به حضور علامه مصباح ره در کنفرانس فلسفه در دانشگاه در نیورک و تشویق مُمتد و مُستمراساتید فلسفه حاضر در جلسه در حدو د سال ۱۳۸۵ اشاره و نهایت به خواندن نماز سردار سلیمانی در کاخ کرملین، کاخی که برای نابودی دین بنا شده بود اشاره کرد.
استاد غفاری فر، در ادامه سخنان خود با اشاره به جایگاه مهم و حساس نظام جمهوری اسلامی ایران در تحولات منطقه ای و بین المللی، علت این قدرت و عزت و استقلال را ثمره دینی بودن انقلاب و جریان دین در جامعه معرفی کردند.
در آستانه 22 بهمن ماه سال روز پیروزی انقلاب اسلامی ایران، دومین نشست از سلسله نشست های علمی مرکز تخصصی شیعه شناسی با عنوان «تأثیر انقلاب بر نهضت قرآن پژوهی» روز شنبه 18 بهمن ماه با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین دکتر فاکر میبدی(زیده عزه) برگزار شد.
در ابتدای این نشست حجت الاسلام والمسلمین دکتر فاکر میبدی(زید عزه) ضمن تبریک ایام الله دهه فجر، با اشاره به آیه شریفه 5 سوره ابراهیم که می فرماید: « وَلَقَدْ أَرْسَلْنَا مُوسَىٰ بِآيَاتِنَا أَنْ أَخْرِجْ قَوْمَكَ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَذَكِّرْهُمْ بِأَيَّامِ اللَّهِ ۚ إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ» ضمن بیان فلسفه نامیده شدن برخی ایام به ایام الله گفتند: قطعاً دهه فجر انقلاب اسلامی ایران یکی از مصادیق روشن ایام الله می باشد.
سخنران جلسه فعالیت های انجام شده در عرصه قرآن پژوهی در قبل و بعد از انقلاب اسلامی را غیر قابل مقایسه دانسته و دوران قبل از انقلاب را دوران واقعی مهجوریت قرآن معرفی کردند.
حجت الاسلام فاکر میبدی(زید عزه) با ارائه آمارهای عینی و واقعی به بیان تحولات صورت گرفته در عرصه قرآن پژوهی بعد از انقلاب اسلامی پرداختند. از جمله نمونه هایی که برای تأیید فعالیت های چشمگیر در عرصه قرآنی مورد استناد قرار دادند عبارت است از:
- فعالیت حدود 40 دانشگاه ملی در عرصه علوم و تفسیر قرآن
- فعالیت 5 مرکز تخصصی در رابطه با علوم قرآن و تفسیر در حوزه علمیه
- فعالیت های قرآنی در حدود 500 حوزه علمیه خواهران سراسر کشور
- تأسیس و فعالیت مجتمع آموزش عالی قرآن در مرکز جامعه المصطفی